DnA Awards

06.07.2022
DnA Awards kapsamında 2021 yılında hayata geçirilen en başarılı analitik projeler ödüllendirildi.

Bu yıl 3 farklı alanda ödüllerin verildiği tören kapsamında, “En Değer Yaratan Proje” ödülleri birinciliğini “WACOG Optimization” projesi ile Enerjisa Üretim adına Sezer Çebitürk, ikinciliği “Expert System – Çanakkale” projesi ile Akcansa adına AYDIN ŞENER alırken üçüncülüğü ise "Analytics Driven Agency Management Engine” projesi ile Aksigorta adına Esra Yılmaz Özman aldı.

DnA Awards kapsamında geçtiğimiz yıl gerçekleşen projelerin tamamına bakılarak yapılan değerlendirmeler neticesinde “En Yüksek Değer Yaratan Şirketler” de belirlendi. 2020 şirket EBITDA’sına göre yapılan değerlendirmede birincililk ödülünü Enerjisa Üretim adına Strateji ve Portföy Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin , ikinciliği AgeSA Hayat ve Emeklilik adına Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Roşan Dilek , üçüncülüğü ise Akcansa adına İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Gilles Covello aldı.

Bu yıl DnA Topluluğu üyelerinden oluşan jüri tarafından seçilen “ Jüri Özel Ödülü” de kategoriler arasında eklendi. “Jüri Özel Ödülü” birinciliğini Smart Mapping projesi ile CarrefourSA adına Tugce Karaca , ikinciliği Dijital Lastik Asistanı projesi ile Brisa Bridgestone Sabanci adına Filiz Mert, üçüncülüğü ise Next Best Offer projesi ile Teknosa adına Duygu Özkan Bayram aldı.